Stichting Welzijn Lingewaard

Onderstaand een overzicht van activiteiten. De plaatsbuttons filteren op activiteiten bij de participatiepunten in Huissen, Bemmel of Gendt.
Anders kan er gefilterd worden op aandachtsgebied binnen Lingewaard.

Open Eetcafé Gendt - maandag

Van 25 oktober 17:30 tot 20:00
swlingewaard activiteiten open eetcafe

Samen genieten!

Inwoners van Lingewaard kunnen een vorkje mee prikken in het wekelijkse Open Eetcafé. Laat je verrassen voor € 5,- (incl. koffie na afloop) en schuif aan voor een goede en lekkere maaltijd die geheel bereid wordt door vrijwilligers.

Iedereen die mee wil eten kan zich telefonisch aanmelden van maandag tot en met donderdag tussen 10.00 en 16.00u via het Meldpunt op tel.nummer: 088 255 25 55. Inschrijvingen buiten deze tijden, via voicemail of via mail worden niet geaccepteerd.
U kunt zich ook aanmelden bij het spreekuur van ParticipatiePunt Gendt (elke woensdag van 10.00 uur tot 12.30 uur bij Goed Spul, Nijmeegsestraat 19, ingang Kloosterpad).


Vanwege het beperkte aantal zitplaatsen (max 24) raden we aan om op tijd te bellen. Wanneer het is volgeboekt dan kun je je aanmelden voor de week er op.

Locatie:

Contact

Bezoekadres:
Cuperstraat 9
6681 AR Bemmel
T 088 - 255 25 50
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stichting Welzijn Lingewaard is een ANBI geregistreerde non-profitorganisatie en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09213570.

Contactformulier

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

© 2021 Stichting Welzijn Lingewaard

Netnog Websites