Skip to main content
Onderstaand de activiteitenkalender. Met de blauwe buttons kan gefilterd worden op activiteiten in Huissen & Angeren, Bemmel & Haalderen of Gendt & Doornenburg. De paarse buttons filteren op de soort activiteit / aandachtsgebied. SWL heeft bij alle activiteiten een vastgesteld consumptiebeleid. Klik hier om dit te downloaden.

Mama’s café Lingewaard - Borrel

Van 08 Mei 19:30 tot 22:00

Samen genieten!

samen eten1














Het Mama’s Café Lingewaard is de plek voor jonge moeders om elkaar te ontmoeten, te ontspannen en op te laden. Als je jonge kinderen hebt kan het best puzzelen zijn: het opvoeden van de kinderen, aandacht houden voor jezelf en het onderhouden van sociale contacten.

Het Mama’s Café vindt iedere tweede woensdag van de maand plaats. Om deel te nemen kun je jezelf en je kinderen vrijblijvend aanmelden. Dan wordt je iedere maand op de hoogte gehouden van de locatie en tijden van de komende activiteiten.
Deze keer houden we een borrelavond in Bemmel!

Meld je gauw aan per mail/app/telefoon: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of bel Anita Blom, 06 - 83 58 05 98.

Woensdag 8 mei 19.30 uur - 22.00 uur
Locatie: SWL, Cuperstraat 9 Bemmel