Stichting Welzijn Lingewaard
  • Home
  • Activiteiten
  • Goed spul

Goed spul

De vrijwilligers van het ParticipatiePunt Gendt hebben weer een geweldig idee gelanceerd. Veel mensen hebben thuis een hoop speelgoed waar niet (meer) mee gespeeld wordt. Wat zou het leuk zijn als inwoners dat onderling ergens kunnen ruilen.

En dat kan bij Goed Spul !

Goed Spul is een ruilplaats, dat betekent dat iedereen hier speelgoed kan inleveren dat thuis niet meer gebruikt wordt. Daarvoor krijgt men stempels op een Goed Spul stempelkaart. Met die stempels kan speelgoed uitgezocht worden. Er komt dus helemaal geen geld aan te pas. Daarnaast biedt Goed Spul aan statushouders de mogelijkheid om leuk vrijwilligerswerk in de eigen kern te doen. Kortom; een mooi burgerinitiatief van PP Gendt!

De ingeleverde spullen moeten natuurlijk schoon, compleet en heel zijn, vandaar de naam; ‘Goed Spul’. De vrijwilligers van Goed Spul zullen daar ook kritisch naar kijken. Er wordt ook geen inpakpapier gebruikt, dus een eigen tas meebrengen is handig.

Openingstijden:

Elke dinsdag        10.00 - 14.00u
Elke woensdag    14.00 - 17.00u
Elke donderdag    10.00 - 14.00u

Locatie: Julianastraat 4 Gendt (naast Albert Heijn)

Binnenkort

SWLingewaard in de media

Contact

Bezoekadres:
Cuperstraat 9
6681 AR Bemmel
T 088 - 255 25 50
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stichting Welzijn Lingewaard is een ANBI geregistreerde non-profitorganisatie en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09213570.

Participatiepunt

Contactformulier

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

© 2019 Stichting Welzijn Lingewaard

Netnog Websites Huissen
Cookie instellingen
Stichting Welzijn Lingewaard gebruikt cookies en scripts van Google om het gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van de website kunnen verbeteren.
Door akkoord te gaan geeft u aan kennis te hebben genomen van deze analyse.