Stichting Welzijn Lingewaard
  • Start
  • Activiteiten
  • Laatste nieuws

Kennismakingstour

Om onze opdrachtgever (de gemeente) goed inzicht te geven in ons welzijnswerk, kunnen zij meedoen aan de  Kennismakingstour. Dit is een rondje SWL langs verschillende locaties door Lingewaard. Iedere maand zijn er twee of meer activiteiten/initiatieven uitgelicht waar SWL bij betrokken is. Wij nodigen het college, raadslieden en beleidsmedewerkers van harte uit om eens een kijkje te komen nemen en in gesprek te gaan met de betrokken inwoners, vrijwilligers, deelnemers en professionals om ons nog beter te leren kennen. Het programma bekijken en aanmelden kan hier.

Vers van de pers Jaarverslag 2018!

Ook benieuwd wat SWL allemaal door het jaar heen doet? In het jaarverslag van 2018 zijn inwoners, vrijwilligers en professionals aan het woord die met elkaar Lingewaard een beetje mooier maken. Zo kan je lezen hoe twee creatieve dames aan de slag gingen met hun idee bij het ParticipatiePunt in Huissen. Hoe jongeren hun eerste BLITZZ feest beleefden. Wat gezinsondersteuning+ je kan bieden als het je even boven het hoofd groeit.

Lees verder

Voetbaltoernooi

Zin in een potje voetbal? Geef je nu op voor het jaarlijkse voetbaltoernooi op 30 april georganiseerd door het jongerenwerk van SWL. Stel samen met je vrienden of klasgenoten een team samen en meld jullie aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. document.getElementById('cloak38d0790d829d9b900641a16d2011d242').innerHTML = ''; var prefix = 'ma' + 'il' + 'to'; var path = 'hr' + 'ef' + '='; var addy38d0790d829d9b900641a16d2011d242 = 'm.marsen' + '@'; addy38d0790d829d9b900641a16d2011d242...

Training ‘omgaan met hersenletsel voor familieleden’

Bent u betrokken bij iemand die te maken heeft gekregen met hersenletsel? Bijvoorbeeld als gevolg van een hersenbloeding, herseninfarct, tumor of ongeluk. Het Steunpunt Mantelzorg van SWL organiseert samen met MEE Gelderse Poort dit voorjaar een training ‘omgaan met hersenletsel voor familieleden’. Hersenletsel een grote impact op zowel het leven van iemand die het treft als de omgeving. Voor de mensen die het meemaken en hun familieleden is het vaak zoeken naar een nieuw evenwicht.

Lees verder

Workshop zing & klets

Binnenkort organiseren Stichting Welzijn Lingewaard en Forte Welzijn vier workshops ‘Zing en Klets’. De workshops zijn voor mensen uit Lingewaard en Overbetuwe die willen oefenen met de (Nederlandse) taal en die zingen leuk vinden. We zingen Nederlandse liedjes en liedjes uit andere culturen. Taalvrijwilligers zijn ook van harte welkom.Inloop met koffie/thee om 9.15 uur Deelname is gratis Locatie: SWL - Cuperstraat 9 - BemmelStart woensdag 8 mei 9.30 uur - 11.30 uur 

BLITZZ!

Heb jij vorig najaar het eerste BLITZZ feest gemist, dan is dit je kans om erbij te zijn! OP 17 mei wordt, dit keer in Huissen, de tweede editie van BLITZZ georganiseerd. Voor jongeren van 13-17 jaar in Lingewaard die zin hebben in een avondje lekker uit hun dak gaan. Van 20.00-14.00u zijn er verschillende DJ’s en acts die jou avond tot een top avond maken.

Lees verder

Dag voor Mantelzorgers

Ben jij mantelzorger en woon je in Lingewaard dan is 17 mei een dag voor jou! Op deze dag kun je behalve andere mantelzorgers ontmoeten, meedoen aan een leuke en  ontspannende activiteit en genieten van een heerlijke lunch. Dit alles met zorg en smaak samengesteld door het Steunpunt Mantelzorg i.s.m. Pro College en vrijwilligers van de Veldschuur in Bemmel. Samen zetten wij de mantelzorger even in het zonnetje om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen waarop je de zorgen heel eventjes een beetje los kunnen laten.

Lees verder

Meer artikelen...

  • 1
  • 2

SWLingewaard in de media

Contact

Bezoekadres:
Cuperstraat 9
6681 AR Bemmel
T 088 - 255 25 50
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Stichting Welzijn Lingewaard is een ANBI geregistreerde non profit organisatie en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09213570.

Participatiepunt

Contactformulier

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

© 2019 Stichting Welzijn Lingewaard

Netnog Websites Huissen
Cookie instellingen
Stichting Welzijn Lingewaard gebruikt cookies en scripts van Google om het gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van de website kunnen verbeteren.
Door akkoord te gaan geeft u aan kennis te hebben genomen van deze analyse.