Stichting Welzijn Lingewaard

Dag voor Mantelzorgers

Dag van de mantelzorgBen jij mantelzorger en woon je in Lingewaard dan is 17 mei een dag voor jou! Op deze dag kun je behalve andere mantelzorgers ontmoeten, meedoen aan een leuke en  ontspannende activiteit en genieten van een heerlijke lunch. Dit alles met zorg en smaak samengesteld door het Steunpunt Mantelzorg i.s.m. Pro College en vrijwilligers van de Veldschuur in Bemmel. Samen zetten wij de mantelzorger even in het zonnetje om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen waarop je de zorgen heel eventjes een beetje los kunnen laten.


Datum: Vrijdag 17 mei 2019
Locatie: De Veldschuur, Sportlaan 1K, 6681 CD Bemmel
Tijd: 10.30 uur tot 14.30 uur

Programma:
10.30 uur: Welkom met koffie/thee en appeltaart
11.00 uur: Struinwandeling in de polder of een kortere wandeling in de omgeving onder begeleiding van een gids             (sportieve kleding en paraplu gewenst).
Voor mensen die niet mee kunnen wandelen is er in de Veldschuur een lezing met digitale beelden over dwaalpunten langs de rivier de Waal.
13.00 uur: Gezamenlijke lunch, gemaakt en geserveerd door leerlingen van het Pro College
14.30 uur: Einde

Wil jij ook meedoen aan de Dag voor Mantelzorgers, geef je dan op via het tel: 088 255 25 55 of meld je aan via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

SWLingewaard in de media

Contact

Bezoekadres:
Cuperstraat 9
6681 AR Bemmel
T 088 - 255 25 50
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Stichting Welzijn Lingewaard is een ANBI geregistreerde non profit organisatie en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09213570.

Participatiepunt

Contactformulier

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

© 2019 Stichting Welzijn Lingewaard

Netnog Websites Huissen
Cookie instellingen
Stichting Welzijn Lingewaard gebruikt cookies en scripts van Google om het gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van de website kunnen verbeteren.
Door akkoord te gaan geeft u aan kennis te hebben genomen van deze analyse.