Stichting Welzijn Lingewaard
  • Home
  • Hulp en advies
  • Hulp bij Nederlandse taal

Hulp bij Nederlandse taal

Veel Nederlanders hebben moeite met de Nederlandse taal
Soms kan onze Nederlandse taal heel ingewikkeld zijn: voor mensen die vanuit een ander land naar Nederland toe zijn gekomen, maar ook voor mensen die hun hele leven al in Nederland wonen.
In Nederland heeft 1 op de 9 inwoners moeite met lezen, schrijven, rekenen of met de computer. Het grootste deel van deze mensen is gewoon in Nederland geboren. Voor deze mensen is er taalhulp in Lingewaard.
Misschien wilt u ook wel taalhulp, zodat u zich beter kunt redden in het dagelijkse leven? Taal is immers nodig om je werk of opleiding te kunnen doen, brieven goed te kunnen lezen en begrijpen, of om je (klein-)kinderen voor te kunnen lezen. Maar taal is ook nodig om je financiën goed te kunnen ordenen.

Niets om je voor te schamen
Als je moeite hebt met taal kan dat ook veel stress opleveren. Veel mensen denken dat ze de enige zijn met dit probleem, maar dat is dus niet zo! Hulp vragen kan soms wel lastig zijn, omdat er schaamte kan zijn. En je hebt het toch al zo lang zonder hulp gered? Toch is het belangrijk om taalhulp te vragen om alles wat gemakkelijker te maken.

Taalhulp in Lingewaard
Stichting Welzijn Lingewaard kan samen met u bespreken welke taalhulp het beste bij u past. Want er is heel veel mogelijk, individueel maar ook in een groep. We hebben veel enthousiaste taalvrijwilligers die graag willen helpen met taalles. En er zijn ook gezellige doe-activiteiten waarbij ondertussen Nederlands geoefend wordt.
Contactpersoon SWL voor taalhulp: Margriet de Bot E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of T 06 30027564.

Margriet de Bot

Coördinator Taalhulp
t 06 30027564
e Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
“Moeite met taal is niet iets om je voor te schamen. SWL biedt verschillende vormen van ondersteuning. Neem contact op met de coördinator Taalhulp”

SWLingewaard in de media

Contact

Bezoekadres:
Cuperstraat 9
6681 AR Bemmel
T 088 - 255 25 50
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stichting Welzijn Lingewaard is een ANBI geregistreerde non-profitorganisatie en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09213570.

Participatiepunt

Contactformulier

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

© 2019 Stichting Welzijn Lingewaard

Netnog Websites Huissen
Cookie instellingen
Stichting Welzijn Lingewaard gebruikt cookies en scripts van Google om het gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van de website kunnen verbeteren.
Door akkoord te gaan geeft u aan kennis te hebben genomen van deze analyse.