Stichting Welzijn Lingewaard

SWL heeft per 1 april een wooncoach voor al uw woonvragen (65+)

Zoekt u een kleinere (levensloopbestendige) woning, omdat uw kinderen de deur uit zijn? Wordt traplopen of de tuin bijhouden voor u steeds vermoeiender? Of woont u prettig in uw eigen woning en buurt, maar heeft u het idee dat het allemaal wat veiliger en comfortabeler kan? Fijn als u weet welke mogelijkheden er zijn op het gebied van wonen. De wooncoach kan u adviseren.Petra Verhagen is wooncoach voor de Stichting Welzijn Lingewaard, in de gemeente Lingewaard, voor inwoners vanaf 65 jaar. Ze is hét aanspreekpunt voor uw woonvragen en wijst u de weg naar de juiste instanties.

Lees verder

Lingewaard Fit: een positief effect op de gezondheid, juist in Coronatijd

Minder sporten en bewegen door corona: voor veel mensen in Lingewaard een bekend fenomeen. Je zit veel thuis, kunt niet naar je sportvereniging en sinds deze week zijn bijvoorbeeld groepslessen ook verboden. En dat terwijl het juist nu van groot belang is om in conditie te blijven. De vraag is: wat nu? En het antwoord: ga naar lingewaardfit.nl, geef je op en doe mee! De komende weken (zeker tot 1 januari 2021) kunnen inwoners namelijk gratis deelnemen aan krachttraining onder leiding van fysiotherapeuten Gosse Bootsma & Jesse Smit. 

Lees verder

Kledingruilwinkel en Ruilwinkel Goed Spul weer open op afspraak

De Kledingruilwinkel in Haalderen (dorpshuis Tichel) is op afspraak weer geopend. Met een maximum van twee klanten tegelijk en op afspraak. Daarvoor is per klant een tijdsblok van een half uur beschikbaar. Wil je komen winkelen, dan kun je een tijdsblok aanvragen via de chat van Facebook. Ook staan er dagelijks nieuwe foto's van items op de Facebookpagina. Je kunt dan reageren onder de post als je er iets leuks tussen ziet. De stempelkaarten blijven gewoon geldig en te gebruiken. Kleding inleveren? Dat kan ook weer. Stuur hiervoor je gegevens via Facebook Messenger naar KledingruilLingewaardonline....

Lees verder

Corona en SWL: wat gaat door en wat niet?

Nu de maatregelen sinds de persconferentie van 13 oktober weer zijn aangescherpt, heeft SWL een aantal activiteiten van het Participatiepunt moeten schrappen.Wat de komende vier weken wel nog gewoon doorgaat, is:Afhaal Sonja maandag en Willems eten donderdag

Lees verder

SWL introduceert: budgetkoken met Willem!

Je mag er hopelijk bijna elke dag aan geloven: het avondeten! Waar de een snel iets lekkers uit zijn mouw tovert, heeft de ander niet altijd even veel inspiratie of geld om gezond te koken. Maar: een gezonde maaltijd hoeft niet duur te zijn. Daarom introduceert Stichting Welzijn Lingewaard: budgetkoken met Willem. Dit in het kader van het project “samen eten in de anderhalve meter samenleving”, gesubsidieerd door Het Oranjefonds. Elke maandag kookt chefkok Willem Cornelissen voor de camera een gezonde, goedkope maaltijd (€2 pp), om deze met inwoners in Lingewaard te delen.

Lees verder

Bonbonactie Week tegen Eenzaamheid SWL groot succes

Stichting Welzijn Lingewaard heeft veel positieve reacties gekregen met betrekking tot de bonbon-actie. Alle vrijwilligers en deelnemers aan activiteiten kregen namens SWL een bon voor zichzelf, en een om weg te geven aan iemand die in de Week tegen Eenzaamheid wat extra aandacht kan gebruiken.  “Ik schenk mijn bonbon aan mijn buurman....

Lees verder

Aangepaste bereikbaarheid SWL

In verband met de coronamaatregelen zijn wij momenteel beperkt bereikbaar op ons algemene nummer (088-255 25 50). Deze lijn is bereikbaar op werkdagen van 10.00 tot 14.00 uur.De coronahulplijn (088-255 25 55) is bereikbaar op werkdagen van 10.00 tot 16.00 uur. Hier kunt u ook terecht met vragen over vrijwilligerswerk, o.a. als u een belmaatje zoekt of interesse heeft om zelf belmaatje te worden.

Lees verder

Volg ons op ons eigen Youtube kanaal.
Alle films binnen handbereik.

Contact

Bezoekadres:
Cuperstraat 9
6681 AR Bemmel
T 088 - 255 25 50
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stichting Welzijn Lingewaard is een ANBI geregistreerde non-profitorganisatie en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09213570.

Participatiepunt

Contactformulier

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

© 2021 Stichting Welzijn Lingewaard

Netnog Websites