Stichting Welzijn Lingewaard

SWL tijdens coronatijd

Wegens de snelle verspreiding van het Coronavirus in ons land en op advies van de overheid en RIVM, is Stichting Welzijn Lingewaard genoodzaakt om thuis te werken en alle activiteiten en bijeenkomsten tot nader order te annuleren. U kunt ons met al uw vragen gewoon bereiken op tel: 088 255 2555.

Lees verder

Coronahulp Lingewaard

Inwoners uit Lingewaard kunnen contact opnemen met Stichting Welzijn Lingewaard of het Rode Kruis. Medewerkers en vrijwilligers van deze organisaties bieden hulp, een luisterend oor en geven advies. Wij volgen de landelijke en lokale richtlijnen. We werken zoveel mogelijk telefonisch of digitaal en anders met zo min mogelijk fysiek contact. Boodschappen plaatsen wij voor de deur en alle contacten zijn telefonisch. #coronahulplingewaard #wedoenhetsamen #oogvoorelkaarStichting Welzijn Lingewaard Meldpunt Telefoonnummer: 088-25 52 555 of via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots....

Lees verder

Coronavirus in beeld uitgelegd

Ben je op zoek naar begrijpelijke informatie over Corona?Stichting Pharos biedt hier uitleg in het Nederland, Turks, Engels en Arabisch.

Lees verder

Tips voor gezinnen in tijden van Corona

Voor gezinnen is deze tijd een hele uitdaging. Hoe combineer je thuiswerk met het geven van thuisonderwijs. Hoe zorg je ervoor dat de kinderen hun energie kwijt kunnen en voldoende contact houden met hun leeftijdsgenootjes. Wat doe je samen met de vrije tijd nu sport- en hobbyclubs wegvallen en erop uit gaan afgeraden wordt. Het Nederlands Jeugdinstituut heeft 10 tips die je op weg kunnen helpen. Ook biedt project Gezinsondersteuning telefonisch een luisterend oor aan voor gezinnen die dat kunnen gebruiken. Interesse, bel: 06 13966541 of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd...

Lees verder

Voedselbank pakketten

AANDACHTSPUNTEN OMTRENT UITGIFTE VOEDSELPAKKETTEN EN HET CORONAVIRUSVoedselbank Arnhem zal uiteraard zo lang mogelijk proberen het uitgeven van voedselpakketten op een zo normaal mogelijke manier te laten verlopen. Sluiting van de Voedselbank hopen we ook zo lang mogelijk uit te stellen. De gezondheid van onze afnemers en vrijwilligers staat uiteraard voorop.

Lees verder

SWLingewaard in de media

Contact

Bezoekadres:
Cuperstraat 9
6681 AR Bemmel
T 088 - 255 25 50
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stichting Welzijn Lingewaard is een ANBI geregistreerde non-profitorganisatie en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09213570.

Participatiepunt

Contactformulier

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

© 2020 Stichting Welzijn Lingewaard

Netnog Websites Huissen