Stichting Welzijn Lingewaard

Training ‘omgaan met hersenletsel voor familieleden’

Bent u betrokken bij iemand die te maken heeft gekregen met hersenletsel? Bijvoorbeeld als gevolg van een hersenbloeding, herseninfarct, tumor of ongeluk. Het Steunpunt Mantelzorg van SWL organiseert samen met MEE Gelderse Poort dit voorjaar een training ‘omgaan met hersenletsel voor familieleden’. Hersenletsel een grote impact op zowel het leven van iemand die het treft als de omgeving. Voor de mensen die het meemaken en hun familieleden is het vaak zoeken naar een nieuw evenwicht.

Lees verder

Kennismakingstour

Om onze opdrachtgever (de gemeente) goed inzicht te geven in ons welzijnswerk, kunnen zij meedoen aan de  Kennismakingstour. Dit is een rondje SWL langs verschillende locaties door Lingewaard. Iedere maand zijn er twee of meer activiteiten/initiatieven uitgelicht waar SWL bij betrokken is. Wij nodigen het college, raadslieden en beleidsmedewerkers van harte uit om eens een kijkje te komen nemen en in gesprek te gaan met de betrokken inwoners, vrijwilligers, deelnemers en professionals om ons nog beter te leren kennen. Het programma bekijken en aanmelden kan hier.

Netwerkcafé Zorg & Welzijn

Het Netwerkcafé Zorg & Welzijn is inmiddels niet meer weg te denken uit Lingewaard. Vorig jaar ontmoetten ruim 100 Zorg- en Welzijn professionals elkaar in het kasteel in Doornenburg. Ze namen deel aan interessante workshops en kregen de gelegenheid collega’s te ontmoeten onder genot van een hapje en drankje. Op 21 mei vindt het jaarllijkse Netwerkcafé Zorg & Welzijn weer plaats. Dit keer in het mooie Dominicanenklooster in Huissen.

Lees verder

Workshop zing & klets

Binnenkort organiseren Stichting Welzijn Lingewaard en Forte Welzijn vier workshops ‘Zing en Klets’. De workshops zijn voor mensen uit Lingewaard en Overbetuwe die willen oefenen met de (Nederlandse) taal en die zingen leuk vinden. We zingen Nederlandse liedjes en liedjes uit andere culturen. Taalvrijwilligers zijn ook van harte welkom.Inloop met koffie/thee om 9.15 uur Deelname is gratis Locatie: SWL - Cuperstraat 9 - BemmelStart woensdag 8 mei 9.30 uur - 11.30 uur 

Voorlichting jonge mantelzorgers

In aanloop van de week van de jonge mantelzorger geven Mantelzorgconsulent Monique Ritzen en Jongerencoach Juul Kruijs van maandag 20 tot vrijdag 24 mei voorlichtingslessen aan jongeren over dit onderwerp op het OBC Huissen. Doel is zichtbaarheid en (h)erkenning voor de jonge mantelzorger. Samen geven we jonge mantelzorgers de steun die ze verdienen!

Lees verder

Sjors Sportief & Creatief

Nog voor de zomervakantie kennis maken met Sjors Sportief & Creatief, dat kan!Ben jij nog op zoek naar een leuke hobby of sportactiviteit? Wil je die eens uitproberen voordat je aan abonnementen vast zit? Dan zijn de kennismakingslessen van Sjors Sportief & Creatief echt iets voor jou. Nog voor de zomervakantie kennis maken met Sjors Sportief & Creatief, dat kan!

Lees verder

SWLingewaard in de media

Contact

Bezoekadres:
Cuperstraat 9
6681 AR Bemmel
T 088 - 255 25 50
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stichting Welzijn Lingewaard is een ANBI geregistreerde non profit organisatie en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09213570.

Participatiepunt

Contactformulier

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

© 2019 Stichting Welzijn Lingewaard

Netnog Websites Huissen
Cookie instellingen
Stichting Welzijn Lingewaard gebruikt cookies en scripts van Google om het gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van de website kunnen verbeteren.
Door akkoord te gaan geeft u aan kennis te hebben genomen van deze analyse.