Stichting Welzijn Lingewaard

Ruilwinkel Goed Spul in Gendt verhuist naar het oude gemeentehuis

coronahulplijnHet oude gemeentehuis in Gendt is per 8 september de nieuwe locatie van Goed Spul: dé ruilwinkel in Gendt, ontstaan uit een initiatief van Participatiepunt Gendt (als onderdeel van Stichting Welzijn Lingewaard). Een enthousiast team van vrijwilligers runt de winkel en draagt samen met Stichting Welzijn Lingewaard ook zorg voor de verhuizing.

Voorheen zat de winkel twee jaar lang in het winkelcentrum, in ruimte die mogelijk was gemaakt door de firma Hans Geveling. Inmiddels hebben veel (nieuwe) inwoners van Gendt de winkel gevonden en er dankbaar gebruik van gemaakt. Goed Spul is dan ook niet meer weg te denken uit Gendt


Het Participatiepunt is heel blij dat ze telkens opnieuw worden geholpen aan ruimte voor dit bijzondere project. Niet alleen wordt hergebruik van goederen (zoals speelgoed en huishoudelijke artikelen) gestimuleerd, ook is Goed Spul uitgegroeid tot een ware ontmoetingsplek voor nieuwe inwoners van Gendt. Zij kunnen hier met allerlei vragen terecht, drinken een gezellig kopje koffie en de mensen van niet Nederlandse afkomst leren hierdoor sneller de Nederlandse taal. En dat laatste gebeurt niet alleen door middel van het ontmoeten; iedereen kan zich aanmelden om werkervaring op te doen, zodat ze kunnen doorstromen naar andere vrijwillige of betaalde functies.

Adres: Nijmeegsestraat 19, ingang aan het Kloosterpad.

Het team hoopt iedereen weer te kunnen verwelkomen vanaf 8 september om 10.00. Tot dan!

SWLingewaard in de media

Volg ons op ons eigen Youtube kanaal.
Alle films binnen handbereik.

Contact

Bezoekadres:
Cuperstraat 9
6681 AR Bemmel
T 088 - 255 25 50
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stichting Welzijn Lingewaard is een ANBI geregistreerde non-profitorganisatie en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09213570.

Participatiepunt

Contactformulier

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

© 2020 Stichting Welzijn Lingewaard

Netnog Websites Huissen