Stichting Welzijn Lingewaard

SWL introduceert: budgetkoken met Willem!

budgetkoken Willem klein

Je mag er hopelijk bijna elke dag aan geloven: het avondeten! Waar de een snel iets lekkers uit zijn mouw tovert, heeft de ander niet altijd even veel inspiratie of geld om gezond te koken. Maar: een gezonde maaltijd hoeft niet duur te zijn. Daarom introduceert Stichting Welzijn Lingewaard: budgetkoken met Willem. Dit in het kader van het project “samen eten in de anderhalve meter samenleving”, gesubsidieerd door Het Oranjefonds.

Elke maandag kookt chefkok Willem Cornelissen voor de camera een gezonde, goedkope maaltijd (€2 pp), om deze met inwoners in Lingewaard te delen.

Elke woensdag verschijnen de filmpjes én de recepten online op de Facebookpagina van SWL. Geen Facebook? Niet getreurd, de recepten komen ook op ons youtubekanaal. Het doel van het project is kennis bijbrengen over gezond, veilig bereid en betaalbaar eten en tegelijkertijd dat inwoners elkaar ontmoeten: virtueel en daar waar het kan fysiek. Budget koken met Willem is een van de activiteiten van dit project.

En uiteraard zijn reacties hierop welkom. Dit kan onder de post van facebook of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Eet smakelijk!
Koken met Willem woensdag 17 februari:

Volg ons op ons eigen Youtube kanaal.
Alle films binnen handbereik.

Contact

Bezoekadres:
Cuperstraat 9
6681 AR Bemmel
T 088 - 255 25 50
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stichting Welzijn Lingewaard is een ANBI geregistreerde non-profitorganisatie en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09213570.

Participatiepunt

Contactformulier

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

© 2021 Stichting Welzijn Lingewaard

Netnog Websites