Stichting Welzijn Lingewaard

SWL heeft per 1 april een wooncoach voor al uw woonvragen (65+)

petra 9 1Zoekt u een kleinere (levensloopbestendige) woning, omdat uw kinderen de deur uit zijn? Wordt traplopen of de tuin bijhouden voor u steeds vermoeiender? Of woont u prettig in uw eigen woning en buurt, maar heeft u het idee dat het allemaal wat veiliger en comfortabeler kan? Fijn als u weet welke mogelijkheden er zijn op het gebied van wonen. De wooncoach kan u adviseren.

Petra Verhagen is wooncoach voor de Stichting Welzijn Lingewaard, in de gemeente Lingewaard, voor inwoners vanaf 65 jaar. Ze is hét aanspreekpunt voor uw woonvragen en wijst u de weg naar de juiste instanties.

Dit kan wanneer u als oudere inwoner van de gemeente zelf een vraag hebt, maar ook wanneer u een vraag hebt voor een oudere in uw omgeving.

Maatwerk

U spreekt af met de wooncoach bij u thuis of in overleg op een andere locatie. Het gesprek is gratis en vrijblijvend. Omdat ieder mens uniek is en elke situatie anders, krijgt u van Petra een persoonlijk advies. Zij kan u bijvoorbeeld adviseren over:

Levensbestendig wonen in uw eigen huis;
  • Zo lang mogelijk zelfstandig wonen;
  • Verhuizen naar een andere woning; het inzichtelijk maken wat een verhuizing voor u kan betekenen, ook op financieel gebied;
  • Het vinden van instanties voor andere vragen, zoals hulp in de huishouding of een aanpassing in uw woning;
  • Uw inschrijving en profiel op Entree.nu (aanbod huurwoningen van de woningcorporaties in de regio Arnhem-Nijmegen).
Contactgegevens
De wooncoach kunt u gratis inschakelen, geeft u advies op maat en gaat daarbij zorgvuldig om met uw gegevens. Petra begint in haar functie per 1 april 2021. Vanaf die datum kunt u haar bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. 06- 83 89 14 59. 
U kunt Petra uiteraard ook aanspreken wanneer u haar in een van de kerndorpen tegenkomt.

Volg ons op ons eigen Youtube kanaal.
Alle films binnen handbereik.

Contact

Bezoekadres:
Cuperstraat 9
6681 AR Bemmel
T 088 - 255 25 50
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stichting Welzijn Lingewaard is een ANBI geregistreerde non-profitorganisatie en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09213570.

Participatiepunt

Contactformulier

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

© 2021 Stichting Welzijn Lingewaard

Netnog Websites