Stichting Welzijn Lingewaard

Participatiepunt Gendt weer van start per 1 september

Het enthousiaste team staat klaar voor inwoners!

- Het wekelijkse spreekuur is weer open en wordt vanaf nu gehouden in ruilwinkel Goed Spul aan het Kloosterpad, op woensdagochtend van 10-12.30uur. Hebt u als inwoner  een vraag over zorg en welzijn, dan kunt u gewoon binnen lopen. Telefoonnummer is: 06-82468221
Mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

- De wekelijkse wandelgroep voor mensen die dit niet meer zelfstandig kunnen, gaat vanaf dinsdag 7 september van start. Wilt u hieraan meedoen of als vrijwilliger mee gaan lopen, meldt u zich dan, via bovenstaand telefoonnummer of loop even binnen op ons spreekuur.

 

- De zangavonden gaan ook weer van start in het Hof van Breunissen en wel op de donderdagavond van 18.45 -20 uur. Info  en aanmelding kan op het spreekuur of via bovenstaand nummer.

- Het Répair Café begint op woensdagochtend 29 september in het Hof van Breunissen van 10-12 uur. Hier kunt u terecht voor kleine reparaties van huishoudelijke spullen en voor kleine naaiklussen.
U betaalt hiervoor een vrijwillige bijdrage.

- De creaochtend zal vanaf 13 oktober en daarna op de eerste woensdag van de maand plaatsvinden. Deze ochtend is bedoeld voor mensen met een klein sociaal netwerk . Kosten:€ 2,50 per keer. Aanmelding via het telefoonnummer of op het spreekuur.

- Het eetcafé op maandag (start 27 september) en donderdag (start 16 september) gaat ook weer beginnen.  Aanmelden kan telefonisch via het Meldpunt SWL 0882552555 of u loopt even binnen tijdens ons spreekuur.

En tot slot rijdt de dorpsauto de Wielewaal weer met meerdere personen tegelijk, wel met mondkapje, 5 dagen in de week van 9.30 tot 17.30 uur in Gendt en Doornenburg.

Volg ons op ons eigen Youtube kanaal.
Alle films binnen handbereik.

Contact

Bezoekadres:
Cuperstraat 9
6681 AR Bemmel
T 088 - 255 25 50
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stichting Welzijn Lingewaard is een ANBI geregistreerde non-profitorganisatie en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09213570.

Participatiepunt

Contactformulier

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

© 2021 Stichting Welzijn Lingewaard

Netnog Websites