Stichting Welzijn Lingewaard
  • Start
  • Laatste nieuws
  • Levensloopbegeleiding bij autisme: info avond in Huissen voor betrokkenen

Levensloopbegeleiding bij autisme: info avond in Huissen voor betrokkenen

peter burdon C2zX9DEVSDs unsplash 1 1“Ik heb weinig mensen om mee te praten en niet echt vrienden”,  is een veelgehoorde opmerking van mensen met autisme. Vaak hebben ze een beperkt sociaal leven, terwijl ze heel graag anders zouden willen. Daarom is er een pilot Levensloopbegeleiding gestart: mensen met autisme worden één op één gekoppeld aan een levensloopbegeleider. Iemand die dicht bij hen staat, meedenkt, kijkt waar ze tegenaan lopen en samen met hen zoekt naar oplossingen.

Op dinsdag 14 september organiseert de oudergroep ASS van Stichting Welzijn Lingewaard i.s.m. de stichting Vanuit Autisme Bekeken een voorlichtingsavond hierover. Ben je als ouder, betrokkene, beleidsmedewerker of hulpverlener geïnteresseerd en wil je meer weten over levensloopbegeleiding, meld je dan aan!

Tijd: 19.30-21.30 uur
Plaats: Dominicanenklooster, Stadsdam 1 Huissen
Deelname gratis, wel graag aanmelden
Aanmelden: via Monique Ritzen (SWL) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of M: 06- 22933258

 

peter burdon C2zX9DEVSDs unsplash 1 1

Tijdens deze avond zal Anjo Markhorst, Procesbegeleider pilot Levensloopbegeleiding Arnhem, uitleg geven over de pilot en ingaan op uitgangspunten, werkwijze en ervaringen.

Autisme heb je een leven lang. Iedereen, met en zonder autisme, beschikt over eigenschappen en kwaliteiten die waardevol zijn. Mensen met autisme lopen vaak al jong vast op het gebied van onderwijs, werk en relaties, waardoor deze eigenschappen en kwaliteiten soms onbenut blijven. De versnipperde zorg voor deze groep maakt de problemen vaak erger. Dat is onnodig en tragisch: ​Levensloopbegeleiding kan voor iemand met autisme hét verschil maken.

Meer informatie: www.vanuitautismebekeken.nl/pilot-levensloopbegeleiding-voor-mensen-met-autisme

Volg ons op ons eigen Youtube kanaal.
Alle films binnen handbereik.

Contact

Bezoekadres:
Cuperstraat 9
6681 AR Bemmel
T 088 - 255 25 50
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stichting Welzijn Lingewaard is een ANBI geregistreerde non-profitorganisatie en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09213570.

Participatiepunt

Contactformulier

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

© 2021 Stichting Welzijn Lingewaard

Netnog Websites