Stichting Welzijn Lingewaard

Training ‘omgaan met hersenletsel voor familieleden’

swlingewaard familie hersenletselBent u betrokken bij iemand die te maken heeft gekregen met hersenletsel? Bijvoorbeeld als gevolg van een hersenbloeding, herseninfarct, tumor of ongeluk. Het Steunpunt Mantelzorg van SWL organiseert samen met MEE Gelderse Poort dit voorjaar een training ‘omgaan met hersenletsel voor familieleden’.
Hersenletsel heeft een grote impact op zowel het leven van iemand die het treft als de omgeving. Voor de mensen die het meemaken en hun familieleden is het vaak zoeken naar een nieuw evenwicht. Deze training van 6 bijeenkomsten is speciaal voor de mantelzorgers, familieleden, zoals partners en/ of kinderen die er mee te maken krijgen. In deze training gaat men met elkaar in gesprek over onderwerpen als veranderend gedrag, hoe er mee om te gaan, ongelijkwaardigheid, alles moeten regelen, verlies en rouw, tijd voor jezelf, toekomstperspectief en hoe nu verder.
Centraal staat het steunen van elkaar, het delen van ervaringen, anderen tegenkomen die in een soortgelijke situatie zitten en die begrijpen waar je het over hebt. Het merken dat je niet de enige bent die worstelt met gevoelens en vragen. Op basis van wederzijdse betrokkenheid wisselt men ervaringen, tips en informatie uit.
De trainingsdata: Woensdag 3 april, 17 april , 15 mei, 29 mei, 19 juni en 26 juni
Tijd: 19.30- 21.30 uur
Locatie: Stichting Welzijn Lingewaard, Cuperstraat 9, Bemmel
Kosten: € 10,00 (koffie en thee)
Trainingsleiders: Wim Teunissen, cliëntondersteuner MEE en Monique Ritzen, mantelzorgconsulent SWL
Mocht u belangstelling hebben voor deelname dan kunt u contact opnemen met Monique Ritzen, tel: 06-2293 3258 of via E- mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

SWLingewaard in de media

Contact

Bezoekadres:
Cuperstraat 9
6681 AR Bemmel
T 088 - 255 25 50
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stichting Welzijn Lingewaard is een ANBI geregistreerde non-profitorganisatie en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09213570.

Participatiepunt

Contactformulier

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

© 2019 Stichting Welzijn Lingewaard

Netnog Websites Huissen
Cookie instellingen
Stichting Welzijn Lingewaard gebruikt cookies en scripts van Google om het gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van de website kunnen verbeteren.
Door akkoord te gaan geeft u aan kennis te hebben genomen van deze analyse.