Stichting Welzijn Lingewaard

Netwerkcafé Zorg & Welzijn

netwerkcafeHet Netwerkcafé Zorg & Welzijn is inmiddels niet meer weg te denken uit Lingewaard. Vorig jaar ontmoetten ruim 100 Zorg- en Welzijn professionals elkaar in het kasteel in Doornenburg. Ze namen deel aan interessante workshops en kregen de gelegenheid collega’s te ontmoeten onder genot van een hapje en drankje. Op 21 mei vindt het jaarllijkse Netwerkcafé Zorg & Welzijn weer plaats. Dit keer in het mooie Dominicanenklooster in Huissen.De Sport & Cultuur Coaches van Stichting Welzijn Lingewaard en Fysiotherapie M van der Ploeg zullen dit jaar wederom een inspirerend programma samenstellen. Het doel is enerzijds om professionals te informeren en inspireren rondom trends en ontwikkelingen binnen de Zorg & Welzijnssector. Anderzijds kunnen de deelnemers elkaar informeel ontmoeten en de basis leggen voor een betere samenwerking.
Bent u actief in binnen de Zorg & Welzijn in Lingewaard? Waarschijnlijk zult u een uitnodiging ontvangen. Maar schroom niet om alvast per mail aan te melden. Er is plek voor 120 personen, de toegang is gratis en vol = vol.
Mail je aanmelding naar Sport & Cultuur Coach Quint van de Ven: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit jaar zal het evenement plaatsvinden op dinsdag 21 mei vanaf 16.00 uur in het Dominicanenklooster in Huissen.

SWLingewaard in de media

Contact

Bezoekadres:
Cuperstraat 9
6681 AR Bemmel
T 088 - 255 25 50
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stichting Welzijn Lingewaard is een ANBI geregistreerde non profit organisatie en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09213570.

Participatiepunt

Contactformulier

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

© 2019 Stichting Welzijn Lingewaard

Netnog Websites Huissen
Cookie instellingen
Stichting Welzijn Lingewaard gebruikt cookies en scripts van Google om het gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van de website kunnen verbeteren.
Door akkoord te gaan geeft u aan kennis te hebben genomen van deze analyse.