Stichting Welzijn Lingewaard

Vrijwilligerswaarderingsdag

uitnodiging vw waarderingsdagOp donderdag 20 juni zetten we onze vrijwilligers weer even in het zonnetje. Zij kunnen genieten van een ontspannen programma in park Bredelaar. Vanaf 16.00 uur bent u als SWL vrijwilliger welkom. Er is een Djembé workshop, lezing, fietstocht, sportieve activiteit, improvisatietheater.....kortom voor ieder wat wils. Daarna kunt u genieten van een gezamenlijke maaltijd en lekker drankje. Vrijwilligers verdienen een bedankje!
Met deze dag willen wij onze dank en waardering uitspreken voor alle vrijwillige inzet die u het afgelopen jaar heeft gedaan. Hierdoor hebben veel inwoners ondersteuning gehad, mee kunnen doen aan activiteiten en een steuntje in de rug ervaren. Rond 400 vrijwilligers zijn actief betrokken bij diverse initiatieven en activiteiten van SWL. Activiteiten die niet zouden kunnen bestaan zonder hun enthousiasme en inzet. Om te laten blijken dat we ontzettend blij zijn met deze inzet en het niet zomaar vanzelfsprekend is, organiseert het SWL team een jaarlijkse waarderingsmiddag/-avond voor deze vrijwilligers als dank.
De fijne sfeer, de organisatie met muziek en activiteiten, het samen eten en de onderlinge ontmoetingen wordt ook door de vrijwilligers zelf gewaardeerd.
Donderdag 20 juni van 16.00 tot 21.00 uur bij Park Bredelaar, Breedlerstraat 7 in Elst.
 Het is fijn als u zich even aanmeld zodat wij weten hoeveel mensen er komen. Graag voor 13 juni via Meldpunt: 088 255 25 55 of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

SWLingewaard in de media

Contact

Bezoekadres:
Cuperstraat 9
6681 AR Bemmel
T 088 - 255 25 50
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stichting Welzijn Lingewaard is een ANBI geregistreerde non-profitorganisatie en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09213570.

Participatiepunt

Contactformulier

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

© 2019 Stichting Welzijn Lingewaard

Netnog Websites Huissen
Cookie instellingen
Stichting Welzijn Lingewaard gebruikt cookies en scripts van Google om het gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van de website kunnen verbeteren.
Door akkoord te gaan geeft u aan kennis te hebben genomen van deze analyse.