Stichting Welzijn Lingewaard

Training ‘Ontspanning & zelfzorg voor mantelzorgers’

training zelfzorg unsplashMantelzorgers kunnen de neiging hebben om zichzelf weg te cijferen. Daardoor voelen ze zich niet altijd goed in hun vel zitten. Wanneer je structureel voor iemand anders zorgt, is het juist belangrijk voldoende aandacht aan jezelf te besteden en goed voor jezelf te zorgen. Het gaat zelfs een stapje verder: pas wanneer je je gezond en in evenwicht voelt, kun je echt goed voor iemand zorgen. Als mantelzorger neem je soms meer hooi op je vork dan je aankunt. Soms lijkt het erop dat je door bepaalde omstandigheden niet anders kunt of ben je niet bewust dat er een grens overschreden is. Dit kan leiden tot overbelasting. 

Wil je als mantelzorger goed voor jezelf zorgen, dan is het belangrijk de balans tussen draagkracht en draaglast in evenwicht te houden. In een training van vijf bijeenkomsten staat centraal hoe je als mantelzorger goed voor jezelf kunt zorgen. Thema’s die in de training aan bod komen zijn: zelfzorg, energiebalans, grenzen stellen, opkomen voor je zelf, omgaan met druk en je zorgen. Praktische oefeningen staan centraal tijdens de avonden.

Cursusleiders zijn: Mantelzorgconsulent Monique Ritzen en Yogadocent Kirsten van Ingen

Data: 9, 23 oktober 6, 20 november en 11 december 2019
Tijd: 19.15 - 21.15 uur
Locatie: Cuperstraat 9 6681 AR Bemmel
Kosten: € 10,00

Voor informatie en opgave: Monique Ritzen, SWL mantelzorgconsulent, tel: 06 22933258 of email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
SWLingewaard in de media

Contact

Bezoekadres:
Cuperstraat 9
6681 AR Bemmel
T 088 - 255 25 50
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stichting Welzijn Lingewaard is een ANBI geregistreerde non-profitorganisatie en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09213570.

Participatiepunt

Contactformulier

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

© 2019 Stichting Welzijn Lingewaard

Netnog Websites Huissen
Cookie instellingen
Stichting Welzijn Lingewaard gebruikt cookies en scripts van Google om het gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van de website kunnen verbeteren.
Door akkoord te gaan geeft u aan kennis te hebben genomen van deze analyse.