Stichting Welzijn Lingewaard

Lingewaards sportakkoord

G voetbal 002

In 2018 is het Nationaal Sportakkoord gesloten om de kracht van sport meer te benutten. Dat lukt alleen als we daar lokaal uitvoering aan geven. Daarom werken we in de gemeente Lingewaard aan een lokaal sportakkoord. Het legt vast door wie en hoe wordt samengewerkt. De betrokken partijen beslissen samen over de inhoud en nemen samen verantwoordelijkheid voor de uitvoering.

Wat hebben we al gedaan?

De afgelopen tijd hebben we met veel ambassadeurs gepraat over hun dromen en ambities voor sport en bewegen in Lingewaard. Dit hebben we een vertaald in het sportakkoord. Dat is nu klaar en nu wij willen graag weten wat je hiervan vindt.

Heb je vragen?

Heb je vragen of wil je meer weten? Op www.lingewaardssportakkoord.nl vind je meer informatie. Kun je niet naar de inloop komen maar wil je wel je mening geven? Dan kan dat ook via de website van het sportakkoord.


 


 

SWLingewaard in de media

Contact

Bezoekadres:
Cuperstraat 9
6681 AR Bemmel
T 088 - 255 25 50
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stichting Welzijn Lingewaard is een ANBI geregistreerde non-profitorganisatie en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09213570.

Participatiepunt

Contactformulier

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

© 2019 Stichting Welzijn Lingewaard

Netnog Websites Huissen
Cookie instellingen
Stichting Welzijn Lingewaard gebruikt cookies en scripts van Google om het gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van de website kunnen verbeteren.
Door akkoord te gaan geeft u aan kennis te hebben genomen van deze analyse.