Stichting Welzijn Lingewaard

Mantelzorgcafé Lingewaard

mantelzorgcafeOp 19 februari zijn mantelzorgers van harte welkom tijdens het mantelzorgcafé Lingewaard in het Dominicanenklooster in Huissen. Hier ontmoet je andere mantelzorgers waarmee je ervaringen kan uitwisselen en delen. Het thema deze keer is 'Mantelzorg & voeding'.
Ilse Hendriks, diëtiste bij La Vita Sana Voedingsadviesbureau, zal deze middag ingaan op het belang van goede voeding. Ondervoeding is een veel voorkomend probleem in Nederland, zowel bij gezonde als bij zieke mensen. Wat betekent gezond en voldoende eten als je ziek of dementerend bent, waar kun je als mantelzorger op letten m.b.t. de signalering van ondervoeding en waar kun je naar toe voor hulp en advies. Uiteraard is er na afloop voldoende ruimte voor het stellen van vragen.

Voeding is een noodzakelijk iets waar we niet altijd bij nadenken. Voeding heeft echter een grote invloed op onze gezondheid, zeker ook wanneer je ouder wordt of ziek bent. Bent u mantelzorger en vindt u het fijn om met anderen van gedachten te wisselen over dit thema dan bent u van harte welkom. U kunt ook alvast een kijkje nemen op de website van diëtiste Ilse Hendirks: 
https://www.dietist-lavitasana.nl/


De middag duurt van 14.00- 16.00 uur en vindt plaats in het Dominicanenklooster Huissen, Stadsdam 1 in Huissen. Deelname € 2,00.
Aanmelden via het SWL Steunpunt Mantelzorg; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel: 088-255 2555 of via Anske van Spanje, vrijwillige coördinator tel: 026-3254569

SWLingewaard in de media

Contact

Bezoekadres:
Cuperstraat 9
6681 AR Bemmel
T 088 - 255 25 50
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stichting Welzijn Lingewaard is een ANBI geregistreerde non-profitorganisatie en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09213570.

Participatiepunt

Contactformulier

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

© 2020 Stichting Welzijn Lingewaard

Netnog Websites Huissen