Stichting Welzijn Lingewaard
  • Home
  • Mantelzorg
  • Informatiedagen mantelzorg

Mantelzorg informatiemiddag Doornenburg

Datum: woensdag 4 september van 14.00- 16.00 uur
Locatie: Ontmoetingscentrum Doornenburg, Kerkstraat 3

Op woensdag 4 september organiseert SWL i.s.m. de werkgroep ‘Doornenburg thema zorg’ een informatiemiddag. Tijdens deze middag kunt u met vragen terecht over zorg voor en ondersteuning aan familie en/of hun naasten. Diny Selman wijkverpleegkundige van de Buurtzorg, Simon Hotterbeekx WMO consulent gemeente Lingewaard en Monique Ritzen mantelzorgconsulent van het Steunpunt Mantelzorg zijn aanwezig om uitleg en advies te geven.

Aanmelden is niet nodig.

Autisme informatie markt

Datum: Woensdag 18 september van 19.00 tot 21.00 uur
Locatie: SWL, Cuperstraat 9 Bemmel

Naast informatie over het opvoeden, ondersteunen en begeleiden bij autisme is er ook informatie over sporten, studiekeuzes, werk, wonen en vrijetijdsbesteding. Speciale aandacht, middels workshops is er voor de methodiek ‘Brain Blocks’. Een manier om door middel van ‘beelden’ en blokjes inzicht te krijgen in ervaringen in het brein. Hierdoor ontstaat er ruimte om te reflecteren en denk- en gedragspatronen te veranderen. Een handig hulpmiddel om elkaar onderling beter te begrijpen. De avond zal ingeleid worden door Inez Ronk, 22 jaar, beginnend autismecoach en ervaringsdeskundige.

Een greep uit de genodigde organisaties: MEE, Bureau Backpackerz, Kasteelsche Hof, ABC Bemmel, ABO ondersteuning, Krekel Autisme coaching, Essentie- Coaching & Begeleiding, Autisme Informatiecentrum, Uniek Sporten, SWL Gezinsondersteuning Plus, Circusschool Stoffel, De Groote Locht, WMO en Jeugdconsulent gemeente Lingewaard, Rijnstad maatschappelijk werk, Clubavond ASS voor jongeren met verstandelijke beperking, Oudergroep ASS, Specialistische Oppas Centrale SOC, Het Land van Zin en Zijn en Autinoom prikkelarm wonen, Auti24.

Aanmelden vooraf is niet noodzakelijk maar wel wenselijk. Dit kan via het SWL Meldpunt, tel: 088 255 2555 of email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. naam, aantal personen en ‘Autismemarkt’.

Binnenkort

Monique Ritzen

Mantelzorgconsulent
t 06 229 33 258
e Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
"Ik voel me gehoord, begrepen en vind het prettig om mijn zorgen en gedachten te delen."

SWLingewaard in de media

Contact

Bezoekadres:
Cuperstraat 9
6681 AR Bemmel
T 088 - 255 25 50
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stichting Welzijn Lingewaard is een ANBI geregistreerde non-profitorganisatie en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09213570.

Participatiepunt

Contactformulier

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

© 2019 Stichting Welzijn Lingewaard

Netnog Websites Huissen