Stichting Welzijn Lingewaard
  • Home
  • Mantelzorg
  • Waarderingsdag voor mantelzorgers

Dag van de Mantelzorg

Speciaal voor mensen die de zorg hebben voor een partner, ouder, kind of ander familielid, organiseert het Steunpunt Mantelzorg van Stichting Welzijn Lingewaard jaarlijks twee waarderingsdagen. Op deze dagen kunnen mantelzorgers elkaar ontmoeten in een ontspannende sfeer.

Op 9 november kunnen Lingewaardse mantelzorgers genieten van een ontspannen en informatief programma en andere mantelzorgers ontmoeten. Na een warm onthaal van Pretkok Leo, zal wethouder Aart Slob de mantelzorgers welkom heten. Hierna volgt een lezing van Cor Veroude over Domotica. Hij laat zien dat er tegenwoordig veel technische snufjes zijn die het huishouden en de zorg makkelijker maken. Cor Veroude is goed op de hoogte van de kwaliteit, toepasbaarheid en betaalbaarheid. Hulpmiddelen die zeker kunnen bijdragen dat mensen prettiger, langer en veiliger thuis kunnen blijven wonen en die mantelzorgers kunnen helpen bij de zorg.
Na de lezing is er een informatie markt met HAN iXperium Health, OZO verbindzorg en thuiszorgorganisaties. En kunnen mantelzorgers meedoen aan een workshop Bewegen op Maat of Bloemschikken. Natuurlijk wordt er weer een geweldige lunch verzorgd.

De lezing en informatiemarkt is voor iedereen woonachtig in Lingewaard toegankelijk. Dit programma onderdeel is samengesteld i.s.m. Senioren Netwerk Lingewaard. De rest van het programma is alleen voor mantelzorgers is Lingewaard. Wilt u dit aangeven bij uw aanmelding.

Aanmelden kan via SWL Meldpunt tel: 088-255 2555 of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
De dag vindt plaats in het Dorpshuis in Angeren (Emmastraat 23).

Binnenkort

Monique Ritzen

Mantelzorgconsulent
t 06 229 33 258
e Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
"Ik voel me gehoord, begrepen en vind het prettig om mijn zorgen en gedachten te delen."

SWLingewaard in de media

Contact

Bezoekadres:
Cuperstraat 9
6681 AR Bemmel
T 088 - 255 25 50
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stichting Welzijn Lingewaard is een ANBI geregistreerde non-profitorganisatie en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09213570.

Participatiepunt

Contactformulier

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

© 2019 Stichting Welzijn Lingewaard

Netnog Websites Huissen