Stichting Welzijn Lingewaard
  • Home
  • Over ons
  • Organisatie

De organisatie

Stichting Welzijn Lingewaard (SWL) is een dynamische organisatie die zich bezig houdt met de uitvoering van breed welzijnswerk in de gemeente Lingewaard. 

Sterk in samenwerking!
Met de inwoner centraal zorgen wij samen voor preventieve, lokaal toegankelijke ondersteuning zodat iedereen in Lingewaard mee kan doen. Dit doen we op allerlei gebieden zoals sport, cultuur, mantelzorg, vrijwilligers, jeugd en ouderen. Hierin werken we samen met inwoners, vrijwilligers, gemeente, ketenpartners, (vrijwilligers)organisaties en verenigingen.

Werken bij SWL betekent werken met en voor mensen, in een organisatie met korte lijnen, eigen verantwoordelijkheid, een open werkklimaat en mogelijkheden om je te ontwikkelen. Ons team bestaat uit achttien enthousiaste medewerkers, stagiaires en 400 vrijwilligers die samen Welzijn Nieuwe Stijl in Lingewaard gezicht geven.

• SWL werkt volgens de meldcode Kindermishandeling en Huiselijk geweld. Dit is een stappenplan waarin staat hoe we als professionals moeten omgaan bij vermoedens van kindermishandeling en huiselijk geweld;
• SWL onderschrijft de Governance Code van de branche Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening;
• SWL heeft een ANBI-status.

ANBI status

Aan Stichting Welzijn Lingewaard wordt sinds 1 januari 2013 de ANBI status toegekend. Een ANBI is een algemeen nut beogende instelling. Een instelling kan alleen een ANBI zijn, als ze zich voor minstens 90% inzet voor het algemeen nut.

Voor organisaties is het belangrijk om een ANBI verklaring van de belastingdienst te hebben, niet alleen voor de organisatie zelf: het maakt ze aantrekkelijker voor donateurs. Voor de donateur van de gift is prettig te weten dat zijn gift aftrekbaar voor de belasting is.

De ANBI status verplicht ons jaarlijks een aantal documenten vrij beschikbaar te maken.

Volg ons op ons eigen Youtube kanaal.
Alle films binnen handbereik.

Contact

Bezoekadres:
Cuperstraat 9
6681 AR Bemmel
T 088 - 255 25 50
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stichting Welzijn Lingewaard is een ANBI geregistreerde non-profitorganisatie en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09213570.

Participatiepunt

Contactformulier

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

© 2021 Stichting Welzijn Lingewaard

Netnog Websites