Stichting Welzijn Lingewaard
  • Home
  • Sport & cultuur
  • Bewegen op recept

Bewegen op recept

Heb je een chronische aandoening (COPD, Artrose, Obesitas etc.) en zou je eigenlijk meer willen bewegen. Maak dan kennis met Bewegen op Recept. Samen met je huisarts, praktijkondersteuner of de Sport- & Cultuurcoach Rosanne de Groot ga je op zoek naar beweegaanbod dat bij jou past. Met Bewegen op Recept mag je tegen beperkte kosten 12 weken kijken of de beweegactiviteit naar keuze iets voor jou is. Neem contact op met je huisarts voor een verwijzing.

Op deze site staan de beweegaanbieders die speciaal zijn geselecteerd voor Bewegen op Recept. Staat hier toch niet het beweegaanbod waar je naar op zoek bent, dan kan Rosanne de Groot je mogelijk verder helpen.

Ook mensen zonder chronische aandoening, die graag willen bewegen, kunnen contact opnemen met de Sport- & Cultuurcoaches voor het Lingewaardse beweegaanbod.

Voor (potentiele) deelnemers:
Rosanne de Groot, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06-13966204

Voor beweegaanbieders:
Quint van de Ven, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06-13966536

Voor verwijzers en overige vragen:
Janneke Startman, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit project is een samenwerking tussen: Podotherapeute Janneke Startman, Fysiotherapie M van der Ploeg en Stichting Welzijn Lingewaard.

Quint van de Ven

Sport, zorg & senioren
06-13966536
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

- Bewegen op recept
- Wandelgroepen
- Go!

SWLingewaard in de media

Volg ons op ons eigen Youtube kanaal.
Alle films binnen handbereik.

Contact

Bezoekadres:
Cuperstraat 9
6681 AR Bemmel
T 088 - 255 25 50
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stichting Welzijn Lingewaard is een ANBI geregistreerde non-profitorganisatie en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09213570.

Participatiepunt

Contactformulier

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

© 2020 Stichting Welzijn Lingewaard

Netnog Websites Huissen