Stichting Welzijn Lingewaard
  • Home
  • Sport & Cultuur
  • Lingewaard Fit

Lingewaard Fit

Zeker tot 1 januari 2021 kunnen inwoners gratis deelnemen aan krachttraining onder leiding van fysiotherapeuten Gosse Bootsma & Jesse Smit. Wekelijks krijgen Lingewaardse inwoners (55+) diverse sportieve filmpjes opgestuurd zodat ze thuis, eventueel samen met hun partner kunnen blijven, of juist gaan sporten en bewegen. De instap is laagdrempelig, maar je kunt het door de diversiteit aan oefeningen zo zwaar maken als je zelf wil.

Lingewaard Fit was een initiatief van fysiotherapeut Jordi Braam en is ontstaan aan het begin van de coronatijd. Dit zorgde ervoor dat inwoners toch konden blijven sporten. Met veel succes! Inmiddels hebben de sportcoaches van Stichting Welzijn Lingewaard dit initiatief overgenomen, samen met Fysiotherapie M van der Ploeg.

Uit onderzoek weten we dat kracht op latere leeftijd afneemt. Dit zorgt voor een toenemende kans op blessures en een afname van de mobiliteit. Door tweewekelijks aan krachttraining te doen, kun je dit proces uitstekend remmen.
Meld je daarom aan op lingewaardfit.nl en laat op de startpagina je emailadres achter. Elke maandag ontvang je twee trainingen die je op een zelfgekozen moment kunt doen.

Quint van de Ven

Sport, zorg & senioren
06-13966536
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

- Bewegen op recept
- Wandelgroepen
- Go!

Volg ons op ons eigen Youtube kanaal.
Alle films binnen handbereik.

Contact

Bezoekadres:
Cuperstraat 9
6681 AR Bemmel
T 088 - 255 25 50
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stichting Welzijn Lingewaard is een ANBI geregistreerde non-profitorganisatie en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09213570.

Participatiepunt

Contactformulier

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

© 2021 Stichting Welzijn Lingewaard

Netnog Websites