Stichting Welzijn Lingewaard
0

Stichting Dierenweide Lingewaard - Slingerbos Huissen

Inzetvraag: In gezamenlijk overleg
Geplaatst 1 jaar 3 maanden geleden in Dieren geen verloopdatum

Beschrijving

Knuffelen met een ezel, varken of geitje? Het kan allemaal op Dierenweide Lingewaard. Wij zijn Daphne, Eddy en Wies en samen met vrijwilligers blazen wij de dierenweide in het Slingerbos te Huissen nieuw leven in. We zijn al een tijd bezig om de dieren te verzorgen, de weide op te knappen en om er ook een gezellige ontmoetingsplek van te maken. Op Dierenweide Lingewaard kan je straks plezier maken, tot rust komen, leren over dieren en de natuur maar vooral genieten van en tussen de dieren.

Wij zien het al helemaal voor ons. Kinderen die heerlijk buitenspelen terwijl ouders bijkomen van een drukke week. Om hen heen lopen geiten, schapen en pony's en scharrelen de kippen en hanen rond. Natuurlijk dromen we ook over ezels, varkens, konijnen en cavia's. Kortom, het wordt een plek waar alle dierenliefhebbers van Lingewaard welkom zijn.

swlingewaard vacature vrijwilliger dierenweide slingerbos

We hebben al een leuke vrijwilligersploeg, maar zoeken nog meer mensen die zich willen inzetten voor deze mooie plek. Als we meer vrijwilligers hebben, kunnen we ook open voor publiek. We zijn op zoek naar allerlei vrijwilligers. Van klussers tot dierenverzorgers, vast of flexibel. Voorop staan natuurlijk de dieren. We zijn al blij als iemand één keer in de week in de ochtend of middag kan helpen. Mensen die wat minder vastigheid willen, zijn welkom op onze reservelijst. Zij kunnen dan inspringen als een ander niet kan.

Ook staan we te springen om mensen die zich op een andere manier nuttig willen maken. Er zijn altijd klusjes te doen. Het huis wordt vernieuwd, sommige dieren krijgen andere verblijven en ook komen er uiteindelijk nog nieuwe dieren bij. We hebben grootse plannen, maar beginnen klein. Elke vorm van hulp is welkom en voor elke leeftijd is er wat te doen. Zo is de dierenweide echt een plek voor en door inwoners van Lingewaard.

Werkzaamheden:
- Dierenverzorging; voeren, drinken geven en knuffelen
- Dierenverblijven schoonhouden
- Terras schoonspuiten
- Mest scheppen
- Onderhoud, losse klussen, etc.

Wensen:
Affiniteit met dieren en je bent 18 jaar of ouder

Wij bieden:
Een hele gezellige groep collega-vrijwilligers en een grote groep dieren die vrolijk naar je toe komen rennen als je de dierenweide op komt om ze te verzorgen! Verder wordt je goed ingewerkt en krijg je een vrijwilligersovereenkomst.

Werktijden:
Tijden, dagen et cetera zijn flexibel in overleg. Ook kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om alleen in de invalpoule te komen of alleen in vakanties te helpen.

Locatie:
Het Slingerbos in Huissen (langs de Dijk).

Lijkt het u nou ook leuk om vrijwilliger te worden? De huidige vrijwilligers staan te popelen om mensen in te werken! Je kan op de invallijst, op de vaste lijst, alleen vakanties, alles is bespreekbaar. Stuur een mailtje naar onderstaand e-mailadres bij interesse of eventuele vragen. Alleen met nog meer dierenverzorgers en andere vrijwilligers kan deze mooie dierenweide blijven bestaan en worden verbeterd! Neem ook eens een kijkje op onze Facebookpagina: Dierenweide Lingewaard - Slingerbos Huissen.

Alvast heel erg bedankt namens ons en de dieren!

Vacaturenummer: 2019-06-27-001
Dit nummer altijd gebruiken in de communicatie met contactpersonen.

Contactgegevens

Contactpersoon: Eddy van Hummel, Daphne van de Koppel, Wies Lamers-Dolmans
Tel. 088 - 255 2555
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website:  Klik hier

Meld je aan voor dit vrijwilligerswerk

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Locatie

Klokkenpad 1, 6851 CM Huissen, Nederland
2101 hits Aanbevolen:
Waardeer dit:

SWLingewaard in de media

Volg ons op ons eigen Youtube kanaal.
Alle films binnen handbereik.

Contact

Bezoekadres:
Cuperstraat 9
6681 AR Bemmel
T 088 - 255 25 50
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stichting Welzijn Lingewaard is een ANBI geregistreerde non-profitorganisatie en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09213570.

Participatiepunt

Contactformulier

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

© 2020 Stichting Welzijn Lingewaard

Netnog Websites Huissen