Stichting Welzijn Lingewaard
  • Home
  • Vrijwilligers
  • Vrijwilligersprijs

Lingewaards Vrijwilligersprijs 2018

Afgelopen vrijdag heeft burgemeester Marianne Schuurmans de Lingewaards Vrijwilligersprijs 2018 uitgereikt. De winnaar van de Lingewaarde Vrijwilligersprijs 2018 is:

Cor Hendriks


Cor, is een man die zich al vele jaren zeer verdienstelijk maakt voor het welslagen van allerlei evenementen. Hij is niet clubgebonden maar al vele jaren actief betrokken bij de organisatie van onder meer het Korenfestival “Bemmel zingt”, de Stichting Dweildag, de jaarlijkse Kerstmarkt, of carnavalsvereniging De Blauwe Pony.

Cor is van vele markten thuis en weet altijd oplossingen te vinden op organisatorisch vlak of praktische zaken. Hij heeft een grote technische kennis en dat is, op het gebied van geluid of de stroomvoorziening, een onmisbare schakel bij evenementen. Ook op andere terreinen, los van evenementen, staat Cor altijd klaar.

Een verdiende winnaar!

Cor is geworteld in de samenleving, weinig zichtbaar en veelal op de achtergrond actief. Maar feitelijk kan niemand zonder hem. Hij is zeer gemotiveerd, veelzijdig georiënteerd en zet zich in voor allerlei hand- en spandiensten en staat in principe voor iedereen klaar die er om vraagt.

Kortom een verdiende winnaar van de Lingewaardse Vrijwilligersprijs 2018!

Cor staat op de foto uiterst rechts. 

SWLingewaard in de media

Contact

Bezoekadres:
Cuperstraat 9
6681 AR Bemmel
T 088 - 255 25 50
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stichting Welzijn Lingewaard is een ANBI geregistreerde non-profitorganisatie en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09213570.

Participatiepunt

Contactformulier

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

© 2019 Stichting Welzijn Lingewaard

Netnog Websites Huissen
Cookie instellingen
Stichting Welzijn Lingewaard gebruikt cookies en scripts van Google om het gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van de website kunnen verbeteren.
Door akkoord te gaan geeft u aan kennis te hebben genomen van deze analyse.