Stichting Welzijn Lingewaard

Algemene informatie

Sport- en cultuurcoaches

Sport & bewegen is leuk, sociaal, goed voor je gezondheid en het houdt je vitaal. Daarom zijn er bij SWL vier sport- en cultuurcoaches actief, die zoveel mogelijk inwoners in beweging willen brengen. Dit doen ze door samen te werken met sportaanbieders (verenigingen), zorginstellingen, scholen en tal van andere organisaties.

Sinds 2019 werken de sport- en cultuurcoaches vanuit het lokale Lingewaardse sportakkoord, waarin samen met maar liefst 58 partijen gezamenlijke doelen voor de sport zijn opgesteld. Samen met de gemeente en Lingewaard Sport! zorgen ze voor de coördinatie van het akkoord. De uitvoering vindt plaats vanuit een aantal werkgroepen.

- Jeugd in beweging
- Vitale sportaanbieders
- Iedereen kan meedoen
- Duurzame Sportinfrastructuur
- Samen bewegen en beleven

Heb je een vraag, idee of een probleem met betrekking tot sport & bewegen binnen Lingewaard? Of wil je meer informatie over het sportakkoord? Neem dan contact op met één van de sport & cultuurcoaches. Met hun kennis en grote lokale netwerk en kunnen ze je vast verder helpen!

Lingewaard in beweging

In 2021 is er een nieuw digitaal platform voor inwoners gelanceerd: Lingewaardinbeweging.
Hierop kunnen sportaanbieders hun aanbod zetten en inwoners hebben een duidelijk overzicht van de sporten in hun buurt. Zoek je een sport- of beweegactiviteit en wil je dat een professional met je mee denkt over wat bij jou past?

Neem een kijkje op de site en schroom niet om contact op te nemen. Dit kan direct op Lingewaardinbeweging.nl

Sportakkoord: duurzame infrastructuur

Nick van der Ham is actief bij de werkgroep “duurzame infrastructuur”. In deze werkgroep wordt samen met de gemeente, sportaanbieders en accommodatiebeheerders nagedacht over de randvoorwaarden om goed te kunnen bewegen. Zijn accommodaties op peil en nog van deze tijd? Nodigt de openbare ruimte uit en is deze veilig genoeg om te bewegen? En welke nieuwe ontwikkelingen zijn er die interessant kunnen zijn voor Lingewaard? Deze werkgroep zet acties uit en praat mee over nieuwe plannen vanuit de gemeente.

Contact

Bezoekadres:
Cuperstraat 9
6681 AR Bemmel
T 088 - 255 25 50
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stichting Welzijn Lingewaard is een ANBI geregistreerde non-profitorganisatie en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09213570.

Contactformulier

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

© 2022 Stichting Welzijn Lingewaard

Netnog Websites