0

Stichting De Zandse Kerk

Inzetvraag: Tijdsindicatie of dagen
Geplaatst 3 maanden 1 dag geleden in Overig geen verloopdatum

Beschrijving

De Zandse Kerk zoekt coördinatoren beheer

Stichting de Zandse Kerk zet zich in voor het behoud van de authentieke Zandse Kerk in Huissen als historische ontmoetingsplek, toegankelijk en dichtbij, waar tradities, nieuwe initiatieven en samenwerkingen tot bloei komen. Dat doet de Stichting met een warm hart, maar ook met zakelijkheid om de Kerk te behouden voor de toekomst. Met inzet van vrijwilligers wordt groot onderhoud gepleegd en worden noodzakelijke aanpassingen aan het gebouw gedaan. Inmiddels is de Zandse Kerk betrokken bij veel activiteiten en is de Kerk een vast onderkomen voor uitvaarten en diverse verenigingen.

rsz 1rsz de zandse kerk in huissenarch

De Stichting zoekt twee vrijwilligers die als beheerder / meewerkend voorman, de activiteiten van de beheersorganisatie coördineren. Als beheerder heb je een interne en externe rol. Extern ben je het eerste contact met en aanspreekpunt voor de huidige en nieuwe ‘gebruikers’. Je beheert de telefoon en agenda van de Zandse Kerk en stelt offertes/huurovereenkomsten en rekeningen op.

Intern voer je regelmatig overleg met de beheersorganisatie bestaande uit de werkgroep uitvaarten, de onderhoudscommissie, de activiteitencommissie en het horecateam. Je overziet het geheel van werkzaamheden en maakt in overleg een indeling voor de inzet van vrijwilligers.

Deze vrijwilligersfunctie vraagt: betrokkenheid, klantgerichtheid, oog voor detail en service en een proactieve en pragmatische houding. Het bezit van (of bereid om te halen) diploma bhv en sociale hygiëne. Je woont in Lingewaard.

De Stichting zoekt twee vrijwilligers die dit samen op willen pakken en een team gaan vormen. Het bestuurslid faciliteiten en huisvesting is de vaste sparringpartner.
Ben je geïnteresseerd, e-mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


Vacaturenummer: 2022-05-10-001
Dit nummer altijd gebruiken in de communicatie met contactpersonen.

Contactgegevens

Contactpersoon:
Tel. 088-255 255 5
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website:  Klik hier

Meld je aan voor dit vrijwilligerswerk

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Locatie

van Wijkstraat 33, 6851 GL Huissen
480 hits Aanbevolen:

Contact

Bezoekadres:
Cuperstraat 9
6681 AR Bemmel
T 088 - 255 25 50
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stichting Welzijn Lingewaard is een ANBI geregistreerde non-profitorganisatie en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09213570.

Contactformulier

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

© 2022 Stichting Welzijn Lingewaard

Netnog Websites