0

Het Babygoed

Inzetvraag: In overleg
Geplaatst 23 dagen 3 uren geleden in Overig geen verloopdatum

Beschrijving

Dromen – Durven – Doen.

Kringloopbedrijf en Dagbesteding HetBabyGoed

We leven in een weggooimaatschappij en dat is zeker voor babyspullen heel erg zonde! Babyspullen worden vaak maar kort gebruikt en kunnen, na een opknapbeurt, best meerdere rondes mee! Opknappen, etaleren en verkopen is heel leuk werk! Wij bieden mensen, met afstand van de arbeidsmarkt, een werkplek.
We willen heel graag de schakel zijn tussen mensen, die babyspullen niet meer nodig hebben / gebruiken en aanstaande (groot)ouders die van alles nog moeten aanschaffen.
Iedereen mag bij ons spullen kopen, maar als je het financieel wat moeilijker hebt ben je zeker bij ons aan het goede adres!

hetbabygoed koffiecornerVoor ons Kringloopbedrijf HetBabyGoed zoeken we iemand die op vrijdag en zaterdag onze koffiecorner wil bedienen.

Door de Corona-crisis hebben wij, tot nu toe, de koffiecorner niet open kunnen zetten, maar nu alle corona-maatregelingen ingetrokken zijn kan dit wel.
Omdat op vrijdag, maar vooral ook op zaterdag, er veel klanten komen, die ook wat verder weg wonen, zoeken we vooral voor die dagen hulp in de koffiecorner.
Hoe fijn zou het zijn als we voor die klanten de koffiecorner kunnen openen!

Dus ... Zou jij het leuk vinden om 's morgens te beginnen met het bakken van een cake en/of een grote pan soep (verspakket van de supermarkt) te koken?
Van 11:00 tot 15:00 u is de koffiecorner open en in die tijd kun je, op vraag, een kopje koffie of thee met cake of een broodje (gezond) en/of een kom soep serveren.
En natuurlijk hoort het afruimen van de tafels en het opruimen van de koffiebar er ook bij. Maar geen nood: wij hebben een afwasmachine!

Wil je graag in onze koffiecorner werken? En vind je het belangrijk dat klanten zich welkom voelen? Heb jij een passie met bakken en koken? En heb jij op vrijdag en/of zaterdag 5 uurtjes tijd over?
Dan zoeken wij jou!

Mocht het op de dagen, dat je er bent, in de koffiecorner niet zo druk zijn dan zouden wij het fijn vinden als je ons helpt met het netjes houden van de winkel!Vacaturenummer: 2023-01-11-003
Dit nummer altijd gebruiken in de communicatie met contactpersonen.

Contactgegevens

Contactpersoon: Dianne en Jaap Sissling
Tel. 06 288 20 371 | 06 413 28 632
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website:  Klik hier

Meld je aan voor dit vrijwilligerswerk

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Locatie

Veilingweg 7, 6851 EG Huissen
1499 hits Aanbevolen:

Contact

Bezoekadres:
Cuperstraat 9
6681 AR Bemmel
T 088 - 255 25 50
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stichting Welzijn Lingewaard is een ANBI geregistreerde non-profitorganisatie en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09213570.

Contactformulier

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

© 2023 Stichting Welzijn Lingewaard

Netnog Websites