Skip to main content
Onderstaand de activiteitenkalender. Met de blauwe buttons kan gefilterd worden op activiteiten in Huissen & Angeren, Bemmel & Haalderen of Gendt & Doornenburg. De paarse buttons filteren op de soort activiteit / aandachtsgebied. SWL heeft bij alle activiteiten een vastgesteld consumptiebeleid. Klik hier om dit te downloaden.

Respijtzorg; ontmoetingsmiddag

Van 28 Maart 14:00 tot 16:30


Wekelijkse bijeenkomsten voor mensen met beginnende geheugenproblemen, parkinson of met beperkingen na bijvoorbeeld een herseninfarct. De ontmoetingen worden georganiseerd op donderdagmiddag door het Steunpunt Mantelzorg van SWL in samenwerking met Wijkorganisatie ’t Zand Binnen Buiten.

Onder het genot van een kopje koffie of thee kunnen deelnemers meedoen aan activiteiten die aansluiten op hun interesse.
Elkaar helpen, in gezelschap zijn en het delen van ervaringen kan heel waardevol zijn. Door deze activiteit hebben mantelzorgers even vrijaf en een moment voor zichzelf.

Wanneer:      Elke donderdagmiddag van 14.00 tot 16.30 uur
Waar:            Zandse Huiskamer in het Gemeenschapshuis ’t Zand, Van Wijkstraat 31, Huissen
Kosten:        €2,50 inclusief koffie/thee
Aanmelden: Vooraf bij het Steunpunt Mantelzorg via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 06 - 51156120.

Het Steunpunt Mantelzorg vertelt u graag meer en kijkt samen met u of deze middag iets voor u of uw naaste is.

Locatie: 

Evenementen herhalingen