Skip to main content

Vrijwilliger bij SWL

Wat fijn dat jij vrijwilliger bij ons bent of wilt worden!

Als het goed is, heb je een vrijwilligersovereenkomst van ons ontvangen.
En soms heb je ook al een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) aan ons overlegd. Heb je onkosten?
Dan worden die (meestal) vergoed.

SWL heeft ook een vrijwilligersbeleid.
Download deze hier:

Vrijwilligers waarderingsdag

Om vrijwilligers in het zonnetje te zetten, vindt één keer per jaar de vrijwilligers waarderingsdag plaats. Afgelopen jaar kon deze helaas niet doorgaan, en is er een alternatief bedacht in de vorm van het uitdelen van SWL-goodiebags bij vrijwilligers thuis.

Vrijwilligersprijs

Elk jaar is er een vrijwilligersgala en de uitreiking van de vrijwilligersprijs. Naar deze prijs dingen alle vrijwilligers in gemeente Lingewaard mee. Niet alleen dus de vrijwilligers van SWL.   De Lingewaardse Vrijwilligersprijs wordt uitgereikt aan die persoon, groep of organisatie die zich de afgelopen jaren met hart en ziel hebben ingezet voor de Lingewaardse gemeenschap, en dan specifiek voor de vrijwillige inzet voor senioren.

Het Gala wordt georganiseerd door de Gentenarren i.s.m. SWL en Gemeente Lingewaard. Op deze avond zal uit de genomineerden de winnaar bekend worden gemaakt en deze zal de Lingewaardse Vrijwilligersprijs ontvangen.

Als je bent ingeschreven als vrijwilliger krijg je hierover bericht. Afgelopen jaar konden de festiviteiten helaas niet doorgaan.