Stichting Welzijn Lingewaard

Koffieochtend Zilverkamp

Van 07 maart 10:00 tot 07 maart 12:00


Een mooi ontmoetingsmoment

Onder het genot van een vers kopje koffie of thee maken buurtbewoners contact en kletsen met elkaar. Vrijwilligers van het wijkplatform en ParticipatiePunt zijn aanwezig en iedere koffieochtend komt iemand iets vertellen wat u wellicht interesseert.

swlingewaard activiteiten koffieochtend de kuulU kunt ook als inwoner iets komen vertellen. Misschien heeft u laatst een mooie reis gemaakt en wilt u foto's laten zien en iets vertellen over de bijzondere plek waar u was. Of heeft u een mooi verhaal gehoord wat u wilt delen. Samen maken we dit ontmoetingsmoment tot een succes, want ontmoeting is een belangrijk onderwerp in de nieuwe wijkaanpak Zilverkamp.


Noteer alvast in de agenda, neem de buurvrouw/-man of kennis mee en schuif gezellig aan bij de koffieochtend op iedere eerste donderdag van de maand (10.00-12.00u) in Sociaal Cultureel Centrum de Brink in Huissen.

Iedereen is welkom van jong tot oud!

Locatie:

Evenementen herhalingen

SWLingewaard in de media

Contact

Bezoekadres:
Cuperstraat 9
6681 AR Bemmel
T 088 - 255 25 50
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stichting Welzijn Lingewaard is een ANBI geregistreerde non-profitorganisatie en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09213570.

Participatiepunt

Contactformulier

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

© 2019 Stichting Welzijn Lingewaard

Netnog Websites Huissen
Cookie instellingen
Stichting Welzijn Lingewaard gebruikt cookies en scripts van Google om het gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van de website kunnen verbeteren.
Door akkoord te gaan geeft u aan kennis te hebben genomen van deze analyse.