0

RijnWaal Zorggroep

Inzetvraag: In overleg
Geplaatst 2 maanden 18 dagen geleden in Vervoer geen verloopdatum

Beschrijving

RijnWaal Zorggroep ondersteunt mensen op leeftijd om zo gezond, prettig en zelfstandig mogelijk te blijven leven. Wij zijn er voor inwoners van Lingewaard en Nijmegen Noord en omgeving. Onze circa 600 medewerkers zijn er vooral voor mensen op leeftijd die ondersteuning nodig hebben om in het dagelijks leven hun eigen gang te gaan. We willen hen omringen met zorg en aandacht waar nodig. Vaak in de thuissituatie en als het niet anders kan, in één van onze woonvormen op diverse locaties.
Dagelijks ondersteunen betrokken vrijwilligers diverse activiteiten. Dat kan gewoon een praatje maken en koffiedrinken zijn, maar ook chaufferen bij vervoer van cliënten naar de begeleiding in groepsverband. De inzet van vrijwilligers is onmisbaar.
SWL vacaturebank Rijnwaalzorggroep chauffeurs

RijnWaal Zorggroep is op zoek naar enthousiaste en vriendelijke chauffeurs die onze cliënten naar de dagbesteding willen brengen.

Rijnwaal heeft op verschillende locaties dagbesteding. Op elke locatie zijn er vrijwillige chauffeurs die onze cliënten vervoeren.
We zijn op zoek naar vrijwilligers die deze club willen versterken:

- In Angeren zoeken wij chauffeurs die met eigen vervoer cliënten van en naar de dagbesteding willen rijden, tijden zijn tussen 9.30-10.00 uur en tussen 15.30-16.00 uur.

- In Huissen zoeken wij chauffeurs die met eigen vervoer cliënten van en naar de dagbesteding willen rijden, het gaat vooral om cliënten (met beginnende dementie) die niet zelfstandig naar de locatie kunnen komen.

- In Gendt zoeken wij chauffeurs die met eigen vervoer cliënten van en naar de dagbesteding willen rijden, tijden zijn tussen 9.45-10.15 uur en tussen 16.00-16.30 uur.

- In Bemmel zoeken wij chauffeurs die met het busje cliënten van en naar de dagbesteding willen rijden, tijden zijn tussen 9.00-10.00 uur en tussen 16.00-17.00 uur.

Uiteraard is er een vergoeding voor de gereden kilometers voor de chauffeurs die met eigen auto rijden.

Neem voor meer informatie contact op met onze vrijwilligerscoördinator Vanessa Scheerder via onderstaande contactgegevens.
Vanessa zal met u de verschillende mogelijkheden bespreken.

Vacaturenummer: 2023-01-10-006
Dit nummer altijd gebruiken in de communicatie met contactpersonen.

Contactgegevens

Contactpersoon: Vanessa Budding of Ellen van Moerkerk
Tel. 0481 - 750 750 / 0481-47 06 00
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website:  Klik hier

Meld je aan voor dit vrijwilligerswerk

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Locatie

Lingewaard
3398 hits Aanbevolen:

Contact

Bezoekadres:
Cuperstraat 9
6681 AR Bemmel
T 088 - 255 25 50
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stichting Welzijn Lingewaard is een ANBI geregistreerde non-profitorganisatie en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09213570.

Contactformulier

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

© 2023 Stichting Welzijn Lingewaard

Netnog Websites