Skip to main content
0

Sport BSO Bemmel

Inzetvraag: In gezamenlijk overleg, op ma, di, do van 14u tot 16u
Geplaatst 8 maanden 26 dagen geleden in Vervoer geen verloopdatum

Beschrijving

De SportBSO focust zich op sport en spel in de buitenlucht, waardoor de opvang dag voor kinderen leuker en gezonder is. Na een schooldag en in de vakantie is het dé plek waar kinderen hun energie kwijt kunnen, zich kunnen ontwikkelen en plezier kunnen maken! Ze leren verschillende sportvaardigheden en hoe om te gaan met winst en verlies. Iedere week staat er een andere sport centraal, waardoor de kinderen kennis maken met diverse sporten en zich breed motorisch ontwikkelen. Tevens zoeken we iedere maand de samenwerking met verengingen in de regio om de sport meer beleving te geven d.m.v. een clinic.Wil jij aan de slag als vrijwilliger? Ben je beschikbaar in de middaguren? En heb je affiniteit met kinderen?
Misschien zijn wij dan een ideale match! Wij zijn een kleinschalige kinderopvang met verschillende Buiten Schoolse Opvang locaties. Wij halen kinderen op van diverse scholen in de omgeving en voor dit vervoer hebben wij per direct extra handjes nodig. Ben jij super gemotiveerd om ons team op deze manier te ondersteunen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat doe jij?
Op dit moment halen wij de kinderen op de maandag, dinsdag en donderdag op van diverse scholen uit de omgeving. De SportBSO stimuleert het om met de fiets naar de BSO te komen. Mochten kinderen nog niet kunnen fietsen, dan is ophalen met de auto ook een optie. Aan de hand van een ophaallijst haal je één of meerdere kinderen op van één of meerdere scholen. Bij aankomst bij de BSO locatie begeleid je de kinderen bij het uittrekken van jassen en schoenen en opbergen van tassen etc. op de daarvoor bestemde plaatsen en zie je erop toe dat de kinderen in hun BSO groep komen.
Ook zou je een ondersteunende rol kunnen krijgen op de BSO. Hierbij moet denken aan het ondersteunen bij eten en drinken. Wij zoeken meerdere vrijwilligers die een ‘vast gezicht’ worden voor het ophalen van de kinderen. Hiervoor vragen wij van jou als vrijwilliger dat je minimale beschikbaarheid 1 middag per week is.

Wij komen graag met je in contact als je voldoet aan de volgende functie eisen:
• Je hebt affiniteit met kinderen en bent gemotiveerd hen op een veilige, gezellige manier te begeleiden/vervoeren van school naar de BSO;
• Je vindt het prima om in weer en wind buiten te zijn;
• Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) wordt aan je afgegeven door het Ministerie van Justitie en Veiligheid waarmee je je registreert in het Personenregister kinderopvang. (Deze VOG zal door ons voor je worden aangevraagd.);
• Je bent op een of meer werkdagen tijdens de volgende tijdblokken beschikbaar; ma/di/do 14.00 tot 16.00 uur;
• Je hebt een proactieve en flexibele werkhouding, bent sociaal vaardig;
• Je bent woonachtig in de omgeving;
• Als je in het bezit bent van een rijbewijs is dat een pré;

De SportBSO biedt:
•De SportBSO biedt een persoonlijke, huiselijke en prettige sfeer binnen een professioneel en kleinschalig team van medewerkers.
•Jaarlijkse personeelsuitjes.
•Een keer in de maand een leuke attentie.

Solliciteren:
Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan het profiel?
Dan ontvangen wij graag jouw motivatiebrief waarin je onderbouwt waarom je graag als vrijwilliger bij onze organisatie aan de slag zou willen, met jouw CV.
Je kunt deze richten aan onderstaand e-mailadres. Wij ontvangen deze graag zo spoedig mogelijk. Sollicitaties worden bij binnenkomst direct in behandeling genomen.

Werktijden:
maandag, dinsdag, donderdag tussen 14.00 uur en 16.00 uur, in overleg.

Locatie:
RKHVV Huissen
 


Vacaturenummer: 2023-08--30-003
Dit nummer altijd gebruiken in de communicatie met contactpersonen.

Contactgegevens

Contactpersoon: Bas Disveld
Tel. 06 - 2142 5075
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website:  Klik hier

Meld je aan voor dit vrijwilligerswerk

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Locatie

R.K.H.V.V., 1, Blauwenburcht, Huissen, Lingewaard, Gelderland, Nederland, 6852 NS, Nederland
11700 hits Aanbevolen: