0

HetBabyGoed

Inzetvraag: In onderling overleg
Geplaatst 4 maanden 24 dagen geleden in Overig geen verloopdatum

Beschrijving

Dromen – Durven – Doen.

Kringloopbedrijf en Dagbesteding HetBabyGoed 

We leven in een weggooimaatschappij en dat is zeker voor babyspullen heel erg zonde! Babyspullen worden vaak maar kort gebruikt en kunnen, na een opknapbeurt, best meerdere rondes mee! Opknappen, etaleren en verkopen is heel leuk werk! Wij bieden mensen, met afstand van de arbeidsmarkt, een werkplek.
We willen heel graag de schakel zijn tussen mensen, die babyspullen niet meer nodig hebben / gebruiken en aanstaande (groot)ouders die van alles nog moeten aanschaffen.
Iedereen mag bij ons spullen kopen, maar als je het financieel wat moeilijker hebt ben je zeker bij ons aan het goede adres!

hetbabygoed huissenalgemeen

Medewerk(st)er met twee rechter handen

We zijn op zoek naar een handige medewerk(st)er voor het nakijken, schoonmaken en zo nodig pimpen van babymeubeltjes, kinderwagens, buggy's en autostoeltjes.

Wat er zoal bij ons binnenkomt?
Wiegjes, ledikantjes, commodes, kledingkasten, boxen, kinderstoelen, speeltafeltjes en stoeltjes, kinderwagens, buggy's en autostoeltjes. 

Soms zijn meubeltjes in z'n geheel maar meestal gedemonteerd. Er moet gecheckt worden op compleetheid (zijn alle schroefjes en moertjes aanwezig of hebben we die?) en veiligheid (denk hierbij aan ledikantje en boxen), alleen dan is het voor hergebruik geschikt.

Het ene meubelstuk ziet er (zo goed als) nieuw uit en heeft alleen een schoonmaakbeurt nodig. Andere meubelstukken zijn beschadigd. Deze meubelstukken proberen we zo goed mogelijk op te knappen. Dus schuren en verven hoort er ook bij. Of misschien kun je wel van een niet-herbruikbaar ledikantje een speeltafeltje of kinderbankje maken!

We hebben hier 3 vaste vrijwilligers voor maar zij kunnen heel goed helpende handen gebruiken! En ook Jaap (mede-eigenaar) helpt.

Van de Kinderwagens, buggy's, wipstoeltjes en autostoeltjes wordt de bekleding gewassen of gestoomd, onderstellen moet nagekeken worden en soms moeten er onderdelen vervangen worden of nieuw besteld worden.
We hebben hiervoor een werkplek in onze grote binnenwerkplaats, maar deels zullen deze werkzaamheden ook in onze overdekte buitenwerkplaats gedaan moeten worden.

Ook als je hier handig in bent of dit wil leren kun je bij ons terecht.  Dus ben jij een alleskunner, dan willen we heel graag in gesprek met jou!

En weet dat er altijd koffie en/of thee is met wat lekkers!

Je moet overweg kunnen met een schroevendraaier, een zaag, een schuurmachine en een kwast.Vacaturenummer: 2023-01-11-005
Dit nummer altijd gebruiken in de communicatie met contactpersonen.

Contactgegevens

Contactpersoon: Dianne en Jaap Sissling
Tel. 06 288 20 371 / 06 413 28 632
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website:  Klik hier

Meld je aan voor dit vrijwilligerswerk

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Locatie

Veilingweg 7, 6851 EG Huissen
2533 hits Aanbevolen:

Contact

Bezoekadres:
Cuperstraat 9
6681 AR Bemmel
T 088 - 255 25 50
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stichting Welzijn Lingewaard is een ANBI geregistreerde non-profitorganisatie en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09213570.

Contactformulier

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

© 2023 Stichting Welzijn Lingewaard

Netnog Websites