Skip to main content
0

Voedselbank Arnhem

Inzetvraag: In onderling overleg 2x per week
Geplaatst 1 jaar 2 maanden geleden in Overig geen verloopdatum

Beschrijving

Voedselbank Arnhem helpt met zo'n 425 vrijwilligers meer dan 3.750 mensen in de regio door ze tijdelijk van voedsel te voorzien. Om onze klanten deze extra steun in de rug te geven, werken wij samen met bedrijven, winkels, instellingen, overheden en particulieren. Zo zorgen we er samen voor dat armoede wordt bestreden, voedseloverschotten verdwijnen en het milieu minder wordt belast. Naast een voedselbank zijn wij ook een Regionaal Distributiecentrum en bevoorraden we zo'n 25 voedselbanken in de regio Gelderland en Oost Utrecht.

voedselbank hal

We zijn hard op zoek naar vrijwillige magazijnmedewerkers! Help de allerarmsten aan voedsel en voorkom voedselverspilling. Je krijgt een dankbare taak en een leuke ploeg om mee samen te werken.

Wat ga je doen?

Je stelt aan de hand van een planning pallets samen. Deze worden geseald en klaargezet voor de diverse lokale voedselbanken. Je werkt op dinsdag en donderdag middag van 13.00 tot 17.00 uur.

Wat breng je mee?

  • Je hebt geen specifieke kennis of vaardigheden nodig
  • De functie is wel fysiek inspannend

Wat bieden wij jou?
Je werkt in een gezellig team en je werkt mee aan het halen van onze doelstellingen; bestrijden van de armoede en het verspillen van voedsel. Je gaat met een goed gevoel naar huis!

Ben je enthousiast geworden?
Stuur dan een email met eventueel je cv naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Heb je vragen? Bel dan naar ons algemene nummer 026-351 53 17, keuze 3, op dinsdag of donderdag en vraag naar de afdeling vrijwilligers.Vacaturenummer: 2023-04-04-004
Dit nummer altijd gebruiken in de communicatie met contactpersonen.

Contactgegevens

Contactpersoon: Ewout van Kattendijke
Tel. 06-229 289 96
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website:  Klik hier

Meld je aan voor dit vrijwilligerswerk

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Locatie

Bruningweg 7, 6827 BM Arnhem
1455 hits Aanbevolen: