Skip to main content
0

Kasteel Doornenburg

Inzetvraag: In onderling overleg
Geplaatst 9 maanden 5 dagen geleden in Kunst & Cultuur geen verloopdatum

Beschrijving

Op een unieke plek, precies op de splitsing van de Rijn en de Waal, staat het robuuste middeleeuwse Kasteel Doornenburg. Kasteel Doornenburg is een echt familiekasteel waar je heerlijk een dagje met de familie en kinderen kan vertoeven. De voorburcht van het kasteel wordt de mooiste middeleeuwse voorburcht van Nederland genoemd. De hoofdburcht is op vaste tijden geopend en op afspraak te bezoeken.

Kasteel Doornenburg suppost ridderzaal

Gasten ontvangen in een echt familiekasteel!
Bezoekers kunnen een rondleiding reserveren in de hoofburcht, maar ook zonder begeleiding van een gids het kasteel bezoeken. Om de bezoekers te begeleiden en te voorzien van praktische informatie zijn we op zoek naar suppoosten. Als suppoost ben je dus gastheer of gastvrouw in het kasteel.
Je bent lid van de vrijwilligersgroep gidsen en winkelmedewerkers.

Kasteel Doornenburg suppoost wapenkamer

Wie zoeken wij?
We zoeken suppoosten voor reguliere openstelling en bij extra evenementen, zoals de Open Monumentendag of de Slag om Doornenburg, zowel door de week als in het weekend. Je wordt ingeroosterd op de tijden die je zelf aangeeft.
• Je bent klantgericht, gastvrij, representatief en communicatief vaardig.
• Je kunt goed met mensen omgaan.
• Je bent flexibel beschikbaar en iedere maand minimaal twee keer beschikbaar.

Wat bieden wij?
Voordat je aan de slag gaat, word je ingewerkt en loop je eerst een aantal keren mee met andere suppoosten. Je kunt de functie combineren met die van vrijwilliger kassa / kasteelwinkel, en mogelijk doorgroeien naar gids.
• Het Kasteel en de boerderij zijn een prachtige werkomgeving. In het vrijwilligersteam is een gezellige werksfeer. Ieder 6-8 weken ontmoeten we elkaar in het vrijwilligersoverleg en delen we informatie en ervaringen.
• Alle vrijwilligers krijgen een kortingspas voor activiteiten die op het kasteel worden georganiseerd. Als je dit wenst, krijg je een beloning conform de fiscale vrijwilligersvergoeding. Natuurlijk ben je ook welkom bij bijeenkomsten en team-uitjes.

Interesse?
We gaan graag met je in gesprek. We zoeken regelmatig nieuwe suppoosten, dus er is geen sluitingsdatum voor de vacature. Maar neem snel contact op als je enthousiast geworden bent.
Ook als deze vacature je niet helemaal past, maar je wel graag bij het kasteel aan de slag wilt, kun je contact opnemen.

Vacaturenummer: 2023-09-11-002
Dit nummer altijd gebruiken in de communicatie met contactpersonen.

Contactgegevens

Contactpersoon: Marieke Peperkamp
Tel. 06-228 503 35
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website:  Klik hier

Meld je aan voor dit vrijwilligerswerk

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Locatie

27, Kerkstraat, Doornenburg, Lingewaard, Gelderland, Nederland, 6686 BS, Nederland
1718 hits Aanbevolen: